Стандардна лесна инвалидска количка Start M4 XXL

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Стандардната лесна инвалидска количка Start M4 XXL може брзо и лесно да се склопи, овозможувајќи лесен транспорт и удобно складирање и може да се прилагоди за да одговара на корисникот и неговиот животен стил.

Карактеристики:

-Странични панели со подесување;

-Подесувачки предни тркала;

-24’’ полни тркала со брзо демонтирање;

-Одделни ногари со подесување на аголот и подесување по висина;

-Тежина од 17 кгр.;

-Широчина на седиште: до 58cm;

-Ергономски наслон;

-Носивост: до 160kg;

-Помошна кочница;

-Интегриран систем против превртување;