Стандардна лесна инвалидска количка AL-001J

02 Опис на производот

Карактеристики:

-Ширина на седиште: 39 – 51 cm;

-Подесување на висината на рачките: 39; 42; 45 cm;

-Одделни ногари со подесување на аголот;

-Алуминиумска кочница и додатна кочница за помош од друго лице;

-Ергономски наслон со подесување;

-Полни предни и задни тркала;

-Тежина на количката: од 14 кгр.;

-Удобни материјали на наслон и седло;