Силиконско супинационо перниче 105.253

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-рамни стапала;

Карактеристики:

-прави поддршка на надолжниот лак кај рамни стапала ;

-целосно изработено од силикон кој е мек и пријатен за носење;

Големини:

Големина Број на обувки
M 38-40
L 40-44