Силиконско метатарзално перниче 909

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-болки во предниот дел од стапалото;

Карактеристики:

-го намалуваат притисокот во предниот дел од стапалото и ја намалуваат болката;

-направени се од мек силикон;

-танки се и удобни за носење;

-можат да се носат во сите обувки;

Големини:

Големина Број на обувки
S/M 33-38
L/XL 39-46