Силиконски влошки за пета 105.247

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Индикации:

– кај скратувања на екстремитетите до 1 cm;

– за растеретување на Ахилова тетива;

– кај calcar calcanei ( петен трн );

– изработени се од силикон, што ги прави удобни за носење

Големини: Број на обувки 35-46