Сепаратор за палец на нога за Халукс Валгус (пар) 911

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-Халукс Валгус;

Карактеристики:

-прави соодветно позиционирање на палецот и превенира преклопување;

-направени се од силикон, меки, што ги прави пријатни за носење;

-може да се носат во обувки;

Големини:

Големина Број на обувки
M 35-40
L 41-46