02 Опис на производот

Медицински индикации:

-абдоминални хернии;

Карактеристики:

-ја намалува болката;

-прави поддршка, а со перничето што го има прави притисок и помага килата да се врати во првобитната положба;

-изработен е од еластичен ребраст материјал и пелота (перниче);

Големини:

Големина Обем на половина/cm
1 60-70
2 70-85
3 85-100
4 100-115
5 115-135