Појас за папочна кила за бебиња 130.422

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-папочна кила кај бебиња и деца;

Карактеристики:

-овозможува поддршка, а со перничето што го има прави притисок и помага килата да се врати во првобитна положба;

-изработен е од еластична ткаенина која е плетена со памучно предиво;

-универзална големина;