Појас за затоплување 40.001

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-случаи кога е потребно затоплување во лумбална и абдоминална регија;

Карактеристики:

-има заштитна функција, затоплува и ја задржува телесната температура во пределот на стомакот и лумбалниот дел од ‘рбетниот столб;

-со компресијата што ја прави помага во намалување на болките во тој дел;

Големини:

Големина Обем на половината/cm
S 70-80
M 80-90
L 90-100
XL 100-110
XXL 110-120