Перниче за потпора на грб 142.101

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Анатомски дизајнирано перниче за потпора на лумбалниот дел од ‘рбетниот столб. Овозможува комфорт и релаксација во седечка позиција. Има еластичен ремен кој овозможува прицврстување за столот.