Ортоза за фиксација на прст 64.001

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреда на фаланга на прст;

-повреда на тетивата на екстензорите на прстите;

-постоперативно;

Карактеристики:

-изработена е од лесен алуминиум со мека подлога за оптимален комфор;

-се користи за одржување на интерфалангеалните зглобови во правилна полжба;

Големини:

S   M   L