Ортоза за фиксација на прст 64.003

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-фрактури;

-истегнувања;

-подливи;

-повреди;

Карактеристики:

-изработена е од лесен алуминиум обложена со мека подлога за оптимален комфор;

-прави стабилизација и заштита на дисталните фаланги;

Големини:

1 (S)

2(M)

3(L)