Ортоза за фиксација на прст – бејзбол сплинт

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-имобилизација при повреди;

-контрактури;

-ревматски заболувања;

Карактеристики:

-изработена е од лесен алуминиум обложена со мека подлога за оптимален комфор;

-прави стабилизација и заштита на дисталните фаланги;

Големини:

S M L