02 Опис на производот

Медицински индикации:

-акутни и хронични болки;

-тендонитис;

-артритис;

-De Quervain синдром;

Карактеристики:

-прави компресија и добра поддршка на палецот и рачниот зглоб ;

-ја редуцира болката;

-анатомски обликована алуминиумска шина поставена по должината на палецот прави дополнителна стабилизација на палецот и рачниот зглоб и по потреба има можност да се отстрани;

-направена од мек и удобен материјал;

Големини:

Големина Обем на рачен зглоб/cm
S 14-16.5
M 16.5-19
L 19-21.6
XL 21.6…