02 Опис на производот

Медицински индикации:

-после операции на рамо;

-дислокации и сублуксации на рамо;

Карактеристики:

-овозможува имобилизација на рамото и ограничување на движењето со абдукција од 30°;

-изработена е од ламинирана ткаенина и сунѓересто перниче за абдукција;

-дизајнот на перничето овозможува едноставна употреба за било која рака;

-универзална големина;