02 Опис на производот

Медицински индикации:

-заштита при спортски активности;

-постоперативни зафати на нос;

Карактеристики:

-овозможува заштита после оперативни зафати на нос или како заштита за време на спортски активности;

-изработена од акрилен материјал;

-лесно прилагодлива со еластични траки;

-специјални рамки за поддршка на челото и лицето;

-не прави пречки на видот;

Големини:

Големина Обем на глава/cm
S 55-57
M 58-60
L 61-62