Количка за индивидуални потреби Hippo

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Количка за индивидуални потреби Hippo за секојдневно користење со многу можности на прилагодување за позиционирање на детето. Количката е со склоплива конструкција и корпа за чување предмети, додека корпата за седење може да се сврти така да детето да гледа во правецот на движење или на кај родителот. Наменета е за најмладите до 2 годишна возраст.

Стандардна опрема:

-Склоплив оквир;

-Ротирачки тркала;

-Ротирачко седиште;

-Кровна покривка и покривка за нозете кои штитат од ветар, дожд и сонце;

-Амортизерите ги ублажуваат вибрациите за време на возењето;

-Пет точковниот безбедносен појас обезбедува коректно позиционирање и безбедност;

Карактеристики:

Големина 1                 Големина2

-Ширина:                    66cm                            66cm

-Должина:                  109cm                          113cm

-Висина:                      105cm                          13cm

-Ширина склопена: 66cm                            66cm

-Должина склопена:115cm                          125cm

-Висина склопена:   56cm                            56cm

-Тежина:                     19.5 кг                          22 кг