Коленска ортоза со фишбајни 871

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-нестабилност на коленото;

-умерени повреди на страничните лигаменти;

-повреди на менискус;

Карактеристики:

-страничното појачување со фишбајни кои претставуваат флексибилни пластични шини, прави добра поддршка и стабилизација;

-со компресијата што ја прави значително ја намалува болката;

-изработена од еластична ткаенина што ја подобрува перспирацијата;

-со отвор на патела;

-флексибилна и комфорна;

Големина Обем на колено/cm
S 31.8-34.3
M 35.6-38.1
L 39.4-41.9
XL 43.2-48.3
XXL 49.5-52.1