Електромоторен погон за инвалидска количка

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Електромоторниот погон – додаток за рачна количка претставува најсовремено помагало за подобрување на вашиот живот дизајнирано за да ви ја подобри мобилноста.

Карактеристики:

Тркало: 12 инчи (30,5 см) Батерија: 36V/12AH литиумска
Максимална брзина: 20 km/h Опсег: 30±5 km
Мотор: 400 W Тежина: 14 kg