01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Динамичната одалка Kid Walk овозможува развој и рамнотежа за време на терапијата, додека дизајнот без раце овозможува детето да допира предмети, учи и чувствува од околината. Kid Walk им овозможува на децата слобода и независност да го истражуваат нивното опкружување како на отворено, така и во затворен простор.

Карактеристики:

Големина 1               Големина 2

-Возраст:                                  1-7 год.                        5-12 год.

-Максимална носивост:      29 кг                            40 кг

-Висина на седиштето:        28-56 cm                    38-71 cm