Детска потколена корективна лонгета 130.381

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-конгенитални и стекнати деформации на глужд и стапало;

-контрактура на зглоб;

-постоперативно со цел да се задржи потребната положба на стапалото;

Карактеристики:

-изработена е од пластичен материјал обложен со мек материјал кој има можност да се вади и на тој начин лесно се одржува хигиена;

-наменета за деца, помага да се задржи зглобот во функционална положба од 90 степени;

Големини:

Големина Број на обувки
S 21-24
M 25-28
L 28-33