01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреди на рамо и рака;

-постоперативна и посттрауматска имобилизација на рамо;

-повреди на меките ткива;

Карактеристики:

-прави фиксација на раката кон телото;

-не прави оптеретување кај вратот;

-изработена е од мек материјал што ја прави удобна и пријатна за носење;

-едноставна за користење;

Големини:

Големина Обем на лакт/cm
S 16-22
M 22-28
L 28-34