01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Се користи за преместување на неподвижни пациенти од кревет во инвалидска количка, од количка во автомобил и сл. со цел полесен трансфер и да се спречи лизгање и паѓање. Помага во грижата на другите за преместување на луѓе со ограничена подвижност истовремено намалувајќи го ризикот од повреда.

Карактеристики:

Должина: 800мм

Ширина: 270мм