01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Изработена од мемори пена која има својство да го задржи обликот и да се врати во првобитната состојба. Перницата се обликува и прилагодува на вратниот дел и рамениот појас и овозможува правилна положба на телото во текот на спиењето. Погодна е за луѓе кои имаат болки во вратот, дегенеративни промени и главоболки, но може да се користи и превентивно. Има заштитна навлака која може и да се пере.