Активна инвалидска количка Otto Bock – Avantgarde XXL2

02 Опис на производот

Неверојатна стабилност во комбинација со едноставно управување и безвременскиот дизајн се предностите на моделот Avantgarde XXL2.

Карактеристики:

-Тежина од 9kg (17 XXL2);

-Склоплив рам;

-Широчина: 32 – 50 cm (до 62 XXL);

-Носивост од 100 и 140 kg (180 XXL);

-Широк спектар на додатна опрема;

-Многу позиции на сетирање;