Надколени протези

 • Надколени протези

  Карбонско динамично стапало Trias – 1C30

  Trias стапалото е комбинација на креативен дизајн и иновативна технологија.
  Меѓусебно поврзаните пружини  го олеснуваат ударот на петата и овозможуваат природен премин на фазите (нишање/потпирање) со поголем поврат на енергијата. Сигурниот од му помага на корисникот да изгради самодоверба. Стапалото лесно се прилагодува на различни брзини на одење и по нерамномерен терен без губење на сигурноста. Значително е намалено оптоварувањето на здравиот екстремитет.

  1C30 Trias стапалото е достапно во големини од 21 до 30 сантиметри .

  Додај во кошничка
 • Надколени протези

  Карбонско динамично стапало Triton – 1C60

  1C60 Triton одличнo се однесува и при големо оптеретување.
  Направено од лесен, композит од јаглеродни влакна и пружина од полимер со високи перформанси кои  формираат кохезивен систем. Ова овозможува исклучителнo стабилен од  по нерамни површини или при брзо менување на правецот, како на пример при спортување.
  1C60 Triton е погоден за корисници кои сакаат да имаат динамично стапало погодно за секојдневниот живот и рекреативното спортување степен на активност (3-4) и за телесна тежина до 150 кг.

  1C60 Triton стапалото е достапно во големини од 21 до 30 сантиметри .

  Додај во кошничка
Shopping Cart