Теренски колички

 • Колички

  Теренска инвалидска количка на рачен погон – 3103DAA

  35.800,00 ден

  3103DAA e теренска инвалидска количка на рачен погон.
  Количката има две полуги за рачно придвижување. Склоплива е и има удобно седиште и наслон. Потпирачите за нозе се демонтажни и преклопни. Има подигнувачки потпирачи за раце и лесно достапни кочници на тркалата.

  Додај во кошничка
Shopping Cart