++389 (0) 2 3217 633

ПАРТНЕР ВО ДВИЖЕЊЕТО

Лидери сме во областа на ортотика и протетика во Македонија и водени од стандардите за квалитет креираме традиција од над 60 години во грижа за мобилноста, независноста, самодовербата, благосостојбата и квалитетот на живеење за нашите клиенти, што се огледа и во мотото.

ШТО НЕ ПРАВИ ПОСЕБНИ?

Центарот за ортотика и протетика СЛАВЕЈ АД Скопје во текот на работата заедно со своите клиенти учеше и стекнуваше искуства со чија помош им помага и на пациенти со  најспецифични случаи на инвалидитет, секако не занемарувајќи ги и полесните категории на лица со потреба за ортопедски помагала, а истовремено  активно се вклучува и во делот на превенција на деформитети кај младата популација.

59ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ
11ЛОКАЦИИ
70ГОДИНИ ИСКУСТВО
9СОРАБОТНИЦИ

Неработен ден

Ве информираме дека на 20.12.2019 година – Сабота поради едукација, продажните места во Скопје, Битола и Тетово нема да работат. Со почит, ЦОП Славеј… Прочитај повеќе…

Јавен повик за годишно Собрание на акционери

Седницата на годишното Собрание на акционери ќе се одржи на ден 20.05.2019 година со почеток во 14.00 часот во деловните простории на Центарот за ортотика и протетика Славеј А.Д. Скопје со седиште на ул. “Васил Ѓоргов” бр. 45 Скопје. Јавен повик за Собрание на акционери Записник – Собрание на акционери Одлука за назначување на Ревизор … Прочитај повеќе…

КОРИСНИЦИТЕЗА НАШИТЕ УСЛУГИ