All posts by: jasmina_mak

About jasmina_mak

Јавен повик за Годишно Собрание на акционери

Седницата на годишното Собрание на акционери ќе се одржи на ден 28.06.2021 година со почеток во 14.00 часот во деловните простории на Центарот за ортотика и протетика Славеј А.Д. Скопје со седиште на ул. “Васил Ѓоргов” бр. 45 Скопје. Јавен повик за Годишно Собрание на акционери Записник од Собрание на акционери – 2020 Ревизорски извештај … Прочитај повеќе…

Привремена промена на работно време

Ве информираме дека продажното место Скопје – Центар  ( ул. Стив Наумов бр.61А ) поради користење на годишни одмори ќе има привремена промена на работното време, односно ќе работи од 08.30 – 16.30 часот од Понеделник – Петок. Со почит, ЦОП Славеј… Прочитај повеќе…

Привремена промена на работно време

Ве информираме дека продажното место Скопје – Центар  ( ул. Стив Наумов бр.61А ) поради користење на годишни одмори ќе има привремена промена на работното време, односно од 02 – 31 Јануари 2020 година ќе работи од 08.30 – 16.30 часот од Понеделник – Петок. Со почит, ЦОП Славеј… Прочитај повеќе…

Неработен ден

Ве информираме дека на 20.12.2019 година – Сабота поради едукација, продажните места во Скопје, Битола и Тетово нема да работат. Со почит, ЦОП Славеј… Прочитај повеќе…

Договор со ФЗОМ

Ги информираме сите наши сегашни и потенцијални корисници дека ЦОП Славеј на ден 19.06.2018 склучи нов договор со ФЗОМ. Договорот овозможува снабдување на осигурените лица со сите видови ортопедски помагала на товар на фондот согласно постоечкиот правилник. Се надеваме дека со ова производите и услугите на Славеј ќе бидат полесно достапни до секого… Прочитај повеќе…

Голема пролетна акција во Славеј!

* БЕСПЛАТНО компјутерско скенирање на состојбата на Вашите стапала со I-Step скенер * 20% ПОПУСТ на сите ортопедски влошки * 20% ПОПУСТ на ортопедски чевли Бесплатно компјутерско скенирање на стапалата нудиме низ целата држава, секој работен ден во Скопје, а секоја сабота сме во различен град. Погледнете го распоредот на нашиот I-Step скенер и испланирајте … Прочитај повеќе…

CAD CAM

CAD-CAM (Computer Aided Design-Computer Aided Manufacturing) е новата технологија со која во Центарот за  ортотиката и протетиката СЛАВЕЈ АД Скопје  компјутерски во 3Д се изработуваат ортопедски помагала Што е CAD CAM технологија? CAD (Computer – aided design) – Компјутерски потпомогнато конструирање (дизајнирање) е поим кој ги опфаќа најчесто користените софтверски средства за цртање, конструирање и … Прочитај повеќе…