++389 (0) 2 3217 633

EKIP EKSPERTËSH

Gjorgji Stanishevski
Udhëheqës për repartin e ortotikës dhe protetikës
Ortotist dhe protetist i certifikuar për kategorinë 2
Sasho Panov
Ortotist dhe protetist i certifikuar për kategorinë 2
Marija Stanishevska
Teknik ortopedik
Pece Tomoski
Teknik ortopedik
Jovica Veliçkoviq
Teknik ortopedik
Dragan Velevski
Teknik ortopedik
Goran Angellovski
Teknik ortopedik
Aco Kallabakov
Udhëheqës i repartit për këpucë
Kire Zllatev
Modelues këpucësh