++389 (0) 2 3217 633

Aksion i madh pranverorë në Sllavej!

Aksion i madh pranverorë në Sllavej!

* Skanim FALAS kompjuterik të gjendjes së shputave tuaja me I-Step skaner

* 20% LIRIM të të gjitha vatave

* 20% LIRIM të këpucëve ortopedike

Skanimi kompjuterik falas i shputave ofrohet në të gjithë shtetin, çdo ditë pune në Shkup, ndërkaq çdo të shtune jemi në një qytet tjetër. Shqyrtoni orarin e I-Step skanerit tonë dhe planifikoni kontrollin tuaj falas në qytetin tuaj në vendin e shitjes së Sllavej.

Lirimi prej 20% i të gjitha llojeve të vatave dhe këpucëve është aktive çdo ditë, në të gjitha vendet tona të shitjes.

*Aksioni zgjat nga 16.04, e deri më 30.06.2018

17/04/2018 Uncategorized