Славеј АД на социјалните мрежи

Славеј АД на социјалните мрежи

Почитувани клиенти и посетители,

Покрај веќе постоечката Facebook страница, Славеј АД од неодамна го прошири и интензивираше своето присуство и на други социјални мрежи. Доколку сте заинтересирани да нè следите, Ве молиме посетете ги следниве линкови со кликање на сликиве подолу:

LinkedIn

Instagram

Исто така, може да го посетите и нашиот Wix блог и презентацијата за нашата компанија. Дополнително, може да се претплатите за нашиот newsletter за да добивате периодични известувања од нашата компанија и по e-mail.

До следно видување, примете срдечни поздрави.

18/05/2020 Новости ,