Привремена промена на работно време

Привремена промена на работно време

Ве информираме дека продажното место Скопје – Центар  ( ул. Стив Наумов бр.61А ) поради користење на годишни одмори ќе има привремена промена на работното време, односно ќе работи од 08.30 – 16.30 часот од Понеделник – Петок.

Со почит,

ЦОП Славеј.

07/03/2020 Новости