Правилен и удобен чекор со Славеј!

Правилен и удобен чекор со Славеј!

Искористете го попустот на ортопедски кожни чевли со ортопедска влошка и чекорете правилно!
Акцијата трае до потрошување на залихите.

04/02/2019 Новости