Голема пролетна акција во Славеј!

Голема пролетна акција во Славеј!

* БЕСПЛАТНО компјутерско скенирање на состојбата на Вашите стапала со I-Step скенер

* 20% ПОПУСТ на сите ортопедски влошки

* 20% ПОПУСТ на ортопедски чевли

Бесплатно компјутерско скенирање на стапалата нудиме низ целата држава, секој работен ден во Скопје, а секоја сабота сме во различен град. Погледнете го распоредот на нашиот I-Step скенер и испланирајте го Вашиот бесплатен преглед, во Вашиот град, во продажната локација на Славеј.

Попустот од 20% на сите типови влошки и чевли е активен секој ден, во сите наши продажни локации.

*Акцијата трае од 16.04 до 30.06

17/04/2018 Новости