Бандажа

 • Sale!
  Појаси и мидери

  Еластичен мидер со ногавици

  918,00 ден

  Компресивен мидер со ногавици.
  Дополнителна предна абдоминална поддршка.

  Додај во кошничка
 • Појаси и мидери

  Појас за затоплување

  427,00 ден

  Појасот за затоплување  ја задржува природната топлина на телото и има слабо компресивно дејство во половината и стомакот.

  Одбери опции
 • Индивидуални производи

  Појас за спуштен стомак 20 – 26 см.

  1.148,00 ден

  7401 | Појас за спуштен стомак

  Овој појас за спуштен стомак oбезбедува поддршка на абдоминалната регија после оперативни зафати. Го спречува опуштањето на стомакот после бременост.

  Се користи со препорака на лекар.

  Достапен е во две висини: 20 и 26 cm.

   

  Одбери опции
 • Појаси и мидери

  Појас за двострана препонска кила

  1.201,00 ден

  7405 | Појас за двострана препонска кила

  Појасот за двострана препонска кила се користи пред и после операции кај хернии во ингвиналната регија (препон).

  Се користи со препорака на лекар.

  Додај во кошничка
 • Појаси и мидери

  Појас за еднострана препонска кила

  801,00 ден

  7404 | Појас за еднострана препонска кила

  Појасот за еднострана препонска кила се користи пред и после операции кај хернии во ингвиналната регија (препон).

  Се користи со препорака на лекар.

   

  Додај во кошничка
 • Појаси и мидери

  Појас за трудници

  1.237,00 ден

  Појасот за трудници обезбедува поддршка на сакроилијачната регија во текот на бременоста. Ги растеретува мускулите во долниот дел на грбот при болки во тој дел.
  После раѓање се врти и се користи како позитив ,за да се спречи попуштање и деформација на стомакот.
  За употреба после раѓање, прво се вадат пластчните фишбајни.

  Се користи со препорака на лекар.

  Одбери опции
 • Појаси и мидери

  Појас за папочна кила

  939,00 ден

  Појасот за папочна кила обезбедува поддршка кај абдоминалните хернии правејќи притисок со специјалното перниче, спречувајќи го напредувањето на хернијата.
  Се користи со препорака на лекар.

  Одбери опции
 • Бандажа

  Инстант ладна облога – Fast Ice

  Практично пакување на инстант ладна облога за еднократна употреба, погоден за употреба како дома, така и каде било надвор.
  Ви овозможува да ја поставите облогата каде и да е потребно на телото, брзо и едноставно. Останува студена долго време, одржувајќи температура од 🌡️ 0° околу ⏲️ 30 минути.
  Инстант ладната облога се активира за само неколку секунди така што ќе се притисне надворешноста на пакувањето. Поради ефектот на брзо изладување, може значително да го намали отокот и да ја ублажи болката во секое време

  Додај во кошничка
Shopping Cart